Kategorier
Allmänt

Mitt hjärta går på

Mitt hjärta går påDet är nyår i Stockholm och man möter Chavve och Pontus för första gången. Två killar i två olika delar av staden med två helt olika liv och som kopplas ihop via en dejtingapp.
Chavve är ”antagligen den ensammaste romantikern på hela Södermalm” vars kvällar brukar sluta i soffan framför favoritfilmen Titanic. Han är konditorn som efter tre år i storstaden fortfarande inte lärt känna någon… fram tills dagen då hans mobil plingar till och han har blivit ihopkopplad med någon ”Ponpon”.
Pontus är till skillnad från Chavve en impulsiv och smått explosiv kille vars skådisdrömmar bleknar för var dag som går. Framtiden tynar sakta bort och den har istället ersatts med hypokondri och tvångstankar. Men så kommer det en dag då han blir ihopkopplad med en kille vars profil enbart består av bilder på tårtor och bakverk.
Mer än så tänker jag inte avslöja…

Mitt hjärta går på är en rolig, varm och medryckande debut av Christoffer Holst. Han porträtterar kärlek, vänskap och livet på ett charmigt, ärligt och stundtals ironiskt sätt. Det är en romantisk komedi om förhoppningar, krossade drömmar och effekten man kan ha på andra – och effekten de kan ha på en. Söker du efter en lättsam bok att krypa ner i soffan med har du en här! Det är en rolig och rörande historia som handlar framförallt om att faktiskt bara våga lite mer i livet.

Madeleine, Söndrums bibliotek

Finns boken på ditt bibliotek?
Mitt hjärta går på av Christoffer Holst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s