Kategorier
Marlene Spänningsroman

Spänning för den som inte gillar spänning!

Av: Marlene, Getinge bibliotek.

Jag är en storläsare som läser olika typer av litteratur dock inte spänningsromaner. Jag gillar inte ens att se filmer eller serier på deckartemat. Men nyligen överraskade jag mig själv och lånade en spänningsroman! Och till min förvåning var den riktigt bra!

Jag läste Den svarta dolken av Veronica Sjöstrand. En deckare om konstexperten Stella Rodin som tvingas flyga tillbaka till Stockholm från sitt arbete i Edinburgh. Orsaken är att hennes far har hamnat i koma och det blir Stellas sak att ta över faderns arbete som tillförordnad vd på familjens auktionshus. Inte nog med att företaget har problem och måste få till bra försäljning på nästa auktion, det visar sig också att hennes far har sålt SS-dolkar samtidigt som Stockholm skakas av mord utförda just med sådana dolkar. Med sina kunskaper och kontakter inom både Interpol och den svenska polisen är det upp till Stella Rodin att fånga förbrytarna och rädda familjens auktionshus.

Nu ser åtminstone jag som nyfrälst spänningsläsare fram emot nästa bok i serien: Den gråtande violinisten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s