Kategorier
Annika

Sekten på Dimön av Mariette Lindstein

sekten-pa-dimonEn bok som kryper innanför skinnet, den är riktigt otäck och väcker många frågor.Sofia Burman är klar med sina universitetsstudier men lite osäker på vad hennes nästa steg ska bli. Hon följer med en väninna på en föreläsning om kroppslig balans och andlig frid som hålls av Franz Oswald. Hon fascineras av den karismatiske Oswald vars lära lockar henne att besöka ön där hans New Age-rörelse slagit sig ner. Till en början verkar allt normalt och när Sofia får ett jobberbjudande av Oswald tackar hon ja och flyttar ut på ön.

Mariette Lindstein gick med i scientologkyrkan som 20-åring och arbetade sedan 25 år på olika nivåer inom kyrkan innan hon tillslut lyckades ta sig därifrån. Sekten på Dimön är hennes debutroman och den första boken i en trilogi. Den andra boken, Sekten som återuppstod kom ut i augusti och handlar om livet efter att man har varit fast i en sekt, blir man någonsin fri?

Vill man möta författaren bakom böckerna har man ett ypperligt tillfälle den 12 oktober då Mariette kommer att medverka på en bokfika på Söndrums bibliotek.

Bokfika med Mariette Lindstein på Söndrums bibliotek den 12 oktober kl 15-16. Föranmälan 035-138540

Finns boken på ditt bibliotek?
Sekten på Dimön av Mariette Lindstein

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s