Kategorier
Allmänt

Julklappstips

Ord som lyser
Ord som lyser

Vem behöver inte allt som oftast en bok med citat för olika tillfällen? Här kommer tips på en verkligt användbar sådan: Ord som lyser : från diktens, talens, sångernas och litteraturens värld. På 250 sidor trängs alla ord, som man letar efter till exempelvis dop, bröllop, födelsedag, begravning osv. Många sångtexter t ex Gabriellas sång, dikter t ex Till de älskande, visdomsord t ex Moder Teresas Hymn till livet. Boken är så trevlig att bara bläddra och frossa i. På försättsbladet citeras den alltid vise och träffsäkre Nalle Puh: Poesi och verser är inte saker man hittar, utan det är saker som hittar en, och det enda man kan göra är att gå där de kan få tag på en. Tänk på det utmed vägen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s