Kategorier
Allmänt Vi på bibblan läser

Vi på bibblan läser!

Monica Ali Den okända historien

– Jag har läst några andra böcker av en av Storbritanniens mest kända samtida författare: Brick Lane och I köket, och tyckt mycket om dem. Jag ville verkligen uppskatta hennes senaste roman också. Men det går inte! Det är en banal historia om vad som kunde ha hänt om Prinsessan Diana i själva verket hade iscensatt sin egen död och flyttat till den lilla staden Kensington (sic!) i USA. Hon skaffar peruk och manipulerar sin röst, får nya vänner, ett ”tjejgäng” som förstår att hon har en mörk hemlighet, respekterar den och gillar henne för den hon är. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s