Kategorier
Vi på bibblan läser

Vi på bibblan läser

Ingenting att ångra av Trude Marstein
Marsteins förra roman Göra gottlänk till annan webbplats var ett spännande formexperiment med 118 huvudpersoner som likt deltagarna i ett stafettlopp överlämnade huvudrollen vidare till nästa, och nästa. Den senaste boken är mer konventionellt skriven men ack så gastkramande och jobbig (i positiv bemärkelse, märk väl!) Ett gift par skriver vartannat stycke, det handlar om Heide som dröjer sig kvar i stan när Vegard och döttrarna åker till sommarstugan. Hon har eldiga möten med sin älskare men tänker nästan hela tiden på familjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s